با عکاسان مشهور دنیا آشنا شوید
با پیشرفت تکنولوژی، صنعت عکاسی نیز پیشرفت چشمگیری داشته و در چند دهه اخیر شاهد شاهکارهای فراموش نشدنی از عکاسان مشهور دنیا بودهایم. اگرچه در طی تاریخ عکاسان معروف زیادی آثار به یاد ماندنی و ماندگاری را از خود به جا گذاشتند، ولی در این مقاله قصد داریم به معرفی عکاسان معروف دنیا در عصر معاصر بپردازیم که طی پنج دهه اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفتهاند.
همچنین در صورت تمایل میتوانید با مراجعه به صفحه اصلی دورپیک بدون محدودیت انواع تصاویر زمینه در سبک های مختلف را با بالاترین کیفیت و به صورت کاملا رایگان دانلود نمایید.
آنی لیبوویتز:
بیشک یکی از تاثیرگذارترین و محبوبترین عکاسان جهان آنی لیبوویتز است که توانسته با خلق آثار خاص، ارزشهای زیادی را به صنعت عکاسی ببخشد. در سال ۱۹۴۹ به دنیا آمده و اهل آمریکا است. بخشی از آثار حرفهای وی را میتوانیم در مجله رولینگ استون بیابیم. در واقع این مجله به واسطه این عکاس کاربلد پایدار ماند و مخاطبان زیادی را به خود جذب کرد. او حدود سه سال با این مجله همکاری کرد و پس از آن به واسطه فعالیت ۱۳ ساله خود در مجله رولینگ استون، توانست به یکی از محبوبترینها تبدیل شود.
آنی لیبوویتز که جزو عکاسان مشهور دنیا است با برندهای بزرگ و محبوب از قبیل دیزنی همکاری داشته و در طی دوران فعالیت خود تا کنون توانسته است عکسهای تجاری زیادی را به ثبت برساند.
همچنین او در سال ۱۹۹۱ به عنوان اولین زن عکاس توانست نمایشگاهی را در نگارخانه ملی پرتره واقع در واشنگتن دی سی برگزار کند. از دیگر فعالیتهای مهم وی میتوانیم به ثبت عکسهای پرتره بیش از ۱۰۰ چهره معروف و شناخته شده جهان اشاره کنیم.
کریس مک کاو:
یکی دیگر از عکاسان معروف دنیا کریس مک کاو است که به واسطه خلق آثاری خاص و شگفتانگیز در بین عموم مردم معروف میباشد. یکی از ویژگیهای وی چاپ عکسهای ثبت شده با فناوری پالادیوم پلاتین است. همچنین کریس مک کاو تبحر زیادی در ثبت عکس از انواع آسمان خراشها و مناظر طبیعی با منابع نور فوقالعاده دارد.
همچنین یکی از تکنیکهای اصلی او لانگ اکسپوژر است که به واسطه آن میتواند عکسهای بینظیر از مناظر طبیعی و آسمانی به ثبت برساند.
آدنریاس گورسکای:
از دیگر عکاسان مشهور دنیا باید به آدنریاس گورسکای اشاره کنیم. این عکاس اصلیتی آلمانی داشته و متولد سال ۱۹۵۵ است. یکی از اصلیترین ویژگیهای این عکاس به تصویر کشیدن دنیای مدرن در قالب تصاویری خاص و جدید است. همچنین او به عنوان یک عکاس توانسته رکوردهای مختلفی را در این زمینه جابجا کند و آثار خود را با نرخهای قابل توجهی به فروش برساند.
جالب است بدانید که در سال ۲۰۱۱ یکی از آثار این عکاس بزرگ تحت عنوان راین با قیمت بیش از ۴ میلیون دلار در حراج کریستی به فروش رفت و به همین واسطه در آن سال، این اثر لقب گرانترین عکس جهان را از آن خود کرد.
اگر به آثار وی مراجعه کنید، شاهد تصاویری از دنیای مدرن امروز هستید که به ظاهر از مکانهای جغرافیایی واقعی به ثبت رسیدهاند، ولی در واقع هیچ کدام از آن عکسها وجود خارجی ندارند و به واسطه هنر این عکاس بزرگ خلق شدهاند. شاید این موضوع برایتان عجیب به نظر برسد و میخواهید بدانید که چگونه این عکسها به ثبت میرسند.
در واقع آدنریاس گورسکای با استفاده از یک فناوری دیجیتال خاص و تکیه بر تکنیکهای زیباییشناسی و منحصر به فرد خود بعضی از المانهای موجود در هر مکان را از تصویر پاک میکند و دلیل این کار را آزرده خاطر شدن خویش به واسطه وجود این المانها در محیط بیان میکند. در نتیجه تصاویری از اماکن حقیقی به ثبت میرسند که دستخوش تغییراتی شده و وجود خارجی ندارند.
اگرچه او به عنوان یکی از عکاسان معروف دنیا سبک خاص خود را دارد، ولی تمام عکسهای وی از عناصر و دیدگاههای یکسانی برخوردار نیستند و با تمرکز بر روی هر یک از آنها، میتوان دادهها و حسهای متفاوتی را از هر یک دریافت کرد.
دیدیه ماسار:
این عکاس بزرگ در سال ۱۹۵۳ در پاریس متولد شد. دیدیه ماسار تبحر زیادی در اعمال تکنیکهای نورپردازی و تصویر دارد و به همین سبب در جهان شناخته شده است. با وجود اینکه هر ساله تعداد آثار کمی از این عکاس منتشر میشود، ولی همچنان در دسته عکاسان مشهور جهان قرار میگیرد. در واقع دلیل اصلی انتشار عکسهایی در تعداد کم به صورت سالانه از سوی این عکاس، تغییرات اپتیکی است که او بر روی آثار خود پیادهسازی میکند.
دانلود تصویر زمینه جنگل با بالاترین کیفیت
این تغییرات اپتیکی از تکنیکهای منحصر به فرد وی به حساب میآیند و به همین واسطه اکثر آثار این عکاس مشهور دارای نورپردازی سورئال همراه با تمی رمانتیک و خیال گونه هستند.
همچنین بر اساس این سبک اکثر آثار وی شباهت زیادی به تابلوهای نقاشی مشهور در سبک رئالیسم جادویی دارد.
سیندی شرمن:
به عنوان یکی دیگر از عکاسان مشهور دنیا باید به سیندی شرمن اشاره کنیم. این عکاس ۱۹۵۴ در آمریکا به دنیا آمد و یکی از معروفترین عکاسان حال حاضر به حساب میآید. او بیشتر به واسطه آثار مفهومی خود که در سبک پست مدرن به ثبت رسیدهاند، شناخته میشود. مهمترین اثر وی Untitled Film Stills است که شامل ۶۹ عکس میباشد. در این مجموعه عکسها سیندی شرمن خود را در صحنهها و مکانهای عجیب و مبهمی قرار داده است و توانسته آثار نمادین و مفهومی را ثبت کند. این کالکشن دقیقا شبیه به یک فیلم سینمایی جلوه میکند و با مروری بر آثار وی و تحلیل آنها میتوانیم به شناخت کامل این عکاس نسبت به سبک پست مدرن پی ببریم.
یکی از افتخارات اصلی این عکاس بزرگ، چاپ شدن اثر Untitled Film Stills یا فیلم بیعنوان در رتبه ۲۴ از ۱۰۰ عکس بانفوذ تاریخ در مجله تایم است.
همچنین با مرور آثار اخیر وی میتوانیم به نگاه نقادانه او نسبت به صنعت مد و فشن اشاره کنیم. در واقع این عکاس با نمایش افرادی با لباسهای عجیب و زننده را بر تن دارند، بر این صنعت میتازد و انتقادهای خود را در قالب نمادهای متعددی بیان میکند.
قطعا سیندی شرمن در بین عکاسان معروف دنیا جایگاه ویژهای دارد و آثار وی میتواند به عنوان یک کلاس درس جامع متشکل از عناصر و نمادهای پست مدرن مورد استفاده قرار بگیرد.
در صورتی که علاقه مند به یادگیری عکاسی حرفهای در خانه با کمترین امکانات هستید، پیشنهاد میکنیم حتما مقاله آموزش انواع ژست عکاسی در خانه را مطالعه نمایید.
هندریک کرستنز:
هندریک کرستنز نیز جزو عکاسان مشهور دنیا است. کرستنز اهل ندرلند است و در سال ۱۹۵۶ چشم به جهان گشود. این عکاس بزرگ به واسطه خلق آثار نقاشی گونه خود در بین مخاطبین خاص و عام معروف است. هندریک کرستنز به واسطه ثبت عکسهایی شبیه به تابلوهای نقاشی که یادآور آثار ورمیر و رامبراند هستند محبوبیت زیادی به دست آورد و توانست به یکی از مراجع الهام بخش برای دیگر عکاسان فعال در این سبک تبدیل شود. با نگاهی بر آثار وی، به سختی میتوانیم تفاوتی را میان نقاشی و عکس بیابیم.
هندریک کرستنز که از عکاسان مشهور جهان به شمار میآید با الهام از تابلوهای نقاشی افراد سرشناس هلندی در زمینه نقاشی و شناخت رفتار نور در آثار آنها، تلاش میکند تا با تکیه بر تکنیکهای منحصر به فرد خود عکسهای خاص و به یاد ماندنی را به ثبت برساند که اکثرا دارای تمی کلاسیک هستند.
جالب است بدانید که یکی از اصلیترین دلایل محبوبیت او، پرتره کم نظیری است از دختر خود که نام آن پائولو است به ثبت رسانده.
فرانچسکا وودمن:
یکی دیگر از عکاسان مشهور جهان فرانچسکا وودمن است. وی متولد ۱۹۵۸ در آمریکا است که متاسفانه در سال ۱۹۸۱ درگذشت. اگرچه مدت زمان فعالیت هنری فرانچسکا وودمن نسبت به دیگر عکاسان معروف دنیا کوتاهتر بود، ولی با این وجود توانست آثار به یاد ماندنی را از خود به جا بگذارد.
او یکی از عکاسان آوانگارد در زمان خویش بود تا سن ۲۲ سالگی توانست بیش از ۸۰۰ عکس را به ثبت برساند که در هریک از آنها میتوانیم تکنیکهای متعددی را در کنار مفاهیم عمیق بیابیم.
آثار این عکاس بزرگ معمولا ارتباط مستقیمی با هویت اصلی وی دارند که آنها را در قالب خود و زنان دیگر در تمهای فراواقعگرایانه با تکنیکهایی نو آورانه به تصویر کشیده است.
گریگوری کرویدسن:
گریگوری کرویدسن عضو دیگری از عکاسان مشهور دنیا است. او اهل شهر بروکلین بوده و در سال ۱۹۶۱ به دنیا آمده است. بیشتر عکسهای وی دارای تمی سینمایی هستند و معمولاً در فضاهای رمانتیک تئاتر گونه جلوهگری میکنند. همچنین درباره شرایط او عناصر سورالی را به دنیای عکسهای خود وارد میکند که به واسطه اعمال تکنیکهای نورپردازی حرفهای و عظیم آنها را به بهترین شکل به نمایش میگذارد.
دانلود انواع تصویر زمینه سینمایی خاص و کمیاب
گریگوری کرویدسن در تمام عکسهای خود سعی میکند روایتگر داستانی منحصر به فردی باشد که پایان باز است. در نتیجه مخاطب بعد از تماشای هر یک از آنها با سوالات زیادی در ذهن خود مواجه میشود. فضای پر تعلیق و ابهام گونه آثار وی که جلوه سینمایی به خود گرفتند و ما را به یاد آثار کارگردانهای بزرگ از قبیل هیچکاک میاندازد، معمولا بیانگر سردرگمی و پیچیدگی انسانها در فضاهای مختلفی است.
همچنین کرویدسن به عنوان یکی از عکاسان معروف دنیا اعلام کرده است که در برخی آثار خود از هنرمندان بزرگی از قبیل دایان آربس، آلفرد هیچکاک و ادوارد هاپر تاثیر میپذیرد.
جف وال:
جف وال ۱۹۴۶ در شهر ونکوور کانادا است. دلیل اصلی شهرت او پرداختن به جزئیات در تصاویر است. تمام آثار وی دارای جزئیات متعددی هستند که به بهترین شکل آنها پرداخته شده و در بستر یک تصویر جامع به نمایش درآمدهاند. جالب است بدانید برخی آهنگسازها از عکسهای الهام گرفته و ایدههای تصویری متفاوتی را از آنها دریافت کردند. دقت این کاسه بزرگ و معروف در تعیین میزان سن و دقت بر روی جزئیات هر تصویر او را به یکی از عکاسان مشهور دنیا تبدیل کرده است.
آثار وی با نورپردازیهای اعجابانگیز و وسیع به ثبت رسیدهاند و به همین واسطه آثار وی درخشان و نورانی جلوه میکنند. اهداف اصلی جف وال از ثبت چنین تصاویری پرداختن به مسائل سیاسی و اجتماعی مختلف است که عموم اقشار جامعه با آن سر و کار دارند. از جمله این مسائل میتوانیم به فقر، خشونت، نژادپرستی، تبعیض جنسیتی، اختلاف طبقاتی و مواردی از این قبیل اشاره کنیم.
با وجود این که تمامی عکسهای این هنرمند بزرگ و مشهور در یک صحنه با میزان سنهای از پیش تعیین شده ثبت میشوند، ولی تداعیکننده شرایط و موقعیتهای روزمره جامعه برای عموم افراد هستند.
آثار عکاسان معروف جهان:
در این مطلب شما را با عکاسان معروف جهان آشنا کردیم و ویژگیهای آثار هر یک از آنها را به اختصار مورد بررسی قرار دادیم. امیدواریم که این مطلب برایتان مفید واقع شده باشد و بتوانید به بهترین نحو از آن بهره ببرید.
همچنین شما عزیزان میتوانید با مراجعه به صفحه اصلی وب سایت دورپیک بدون محدودیت انواع تصویر زمینه و پس زمینه را با کیفیتی بالا و به صورت کاملاً رایگان دانلود کرده و مورد استفاده خود قرار دهید.
تشکر از همراهی شما، دورپیک…